A Bellozzo® felhívása

Együtt, biztonságban

Üzenet kedves vendégeinknek:

Szeretnénk, ha ebben a nehéz időszakban, mindenki közvetlenül tőlünk hallaná és tudná, hogy számunkra vendégeink és alkalmazottaink egészségének védelme és biztonsága a legfontosabb.

Mint köztudott, működésünk során, mindig betartottuk a legmagasabb higiéniai és élelmiszerbiztonsági előírásokat. Biztosítani szeretnénk minden vendégünket és alkalmazottunkat, hogy a megelőzés érdekében folyamatosan nagy erőfeszítéssel dolgozunk azon, hogy minden szabályunkat szigorítsuk, amíg még több információnk lesz a korona vírusról. Számunkra ez a legfontosabb!

A nemzetközi szabályok és a helyi hatóságok által megfogalmazott irányelvekkel és ajánlásokkal dolgozunk, valamint saját kiegészítő biztonsági intézkedéseinket is bevezettük.

További lépéseink a következők:
 
 1. Tisztaság és biztonság: Éttermeink biztonsága és tisztasága a szigorú nemzetközi előírásoknak megfelelnek, hiszen mindamellett, hogy ételeink megfelelnek a maximális higiéniai elvárásoknak, a kézmosás, fertőtlenítés és takarítás terén sem ismerünk kompromisszumot.  További szigorított és rendszeresebb fertőtlenítést vezettünk be konyháinkban, éttermi felületeinken és a dolgozóinkkal szemben.  Éttermeinkben minden felületet fokozottan fertőtlenítünk, rendszeresen takarítjuk kilincseinket, bankkártyás termináljainkat. Szorgalmazzuk a bankkártyás fizetést minden vendégünknél, ezzel is csökkentve munkatársaink és vendégeink közötti kontaktust.
   
 2. Csapatmunka: Kollégáink fegyelmezett együttműködése segít minket abban, hogy a járvány ne legyen hatással vendégeinkre. Összes munkatársunk részt vett szigorított előírásokra vonatkozó képzésen, így minden alkalmazottunk megismerte a megfelelő irányelvet.
   
 3. Vásárlási lehetőségek: Vendégeink számára elérhető kasszáinknál a bankkártyával történő fizetés, mellyel minimalizálni tudjuk a vendégek és dolgozók közötti érintkezést. Emellett minden éttermünkben elérhető az elviteles rendelés lehetősége, hiszen ebben az időszakban javasolt a távolságtartás.
   
 4. Szakértők: Fokozottan figyeljük, és napiszinten követjük a szakhatóságokat, a kormány intézkedéseit és a nemzetközi ajánlásokat. Emellett saját szakértőinkkel is folyamatosan egyeztetünk, ezzel is biztosítva munkatársaink és vendégeink legnagyobb biztonságát.
   
 5. Iparág: Hiszünk az összefogásban a kritikus időszakokban, így fontosnak tartjuk, hogy figyelünk egymásra és tanuljunk egymástól.
Amennyiben bármi kérdése vagy aggodalma van, kérjük ne habozzon felkeresni minket ezen az elérhetőségen: bellozzo@bellozzo.hu

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésükre!


Tisztában vagyunk azzal, hogy a korona vírus által kialakult helyzet folyamatosan változhat, ebben az esetben további tájékoztatást fogunk adni.

Továbbra is megtiszteltetés számunkra vendégeinknek tudhatni Önöket!

Bellozzo® vezetőség

Bellozzo